Fartsfylt fredagskveld – Drammen

Fartsfylt fredagskveld

To lag som elsker høyt tempo, ga 1120 tilskuere en artig håndballopplevelse i en skikkelig målfest som endte 36-32 til hjemmelaget.

Det var turbofart, svakt forsvarsspill og målvakter som slet med få redninger fra start, og lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen. Da Sebastien Ehnevid kom inn i DHK-målet etter et drøyt kvarter og noterte fire redninger på rad, klarte hjemmelaget å få en liten luke som de aldri ga fra seg. Da svensk-belgieren fortsatte å briljere etter pause, seilte de blå ifra og ledet med hele åtte mål på det meste.

Runar-trener Kurtovic forsøkte med flere forsvarsvarianter for å komme inn igjen i kampen, men laget hans kom aldri nærmere enn tre mål. Foruten nevnte Ehnevid (bildet), spilte som vanlig Gøran Sørheim en solid kamp og ble toppscorer for DHK med sine åtte mål. En spillesugen Jani scoret sju spillemål og var med sin rutine, god å ha da Runar gikk offensivt ut med to frimerker i sluttminuttene.

Hos Runar scoret lynvingen Sebastian Lindell ni, og var sitt lags bestemann.