DHK Akademiet 2011 – Drammen

DHK Akademiet 2011

DHK akademiet inviterer til ELITEAKADEMI 16.–18. desember 2011

Unik mulighet til å ta del i kampforberedelsene på høyeste nivå - bli med hovedtrener Geir Oustorp bak kulissene før kampen mot Sandefjord!

BLI TRENT AV LANDSLAGSSPILLERE SOM JANI OG LARS ERIK, sammen med resten av Elitelaget, trenerstaben og støtteapparatet til Drammen Håndballklubb. Internasjonal erfaring og unik kompetanse garanterer grundige teoriøkter og tøffe fysiske treninger. Vi har fokus på deg som enkeltspiller, du vil få tett, personlig oppfølging fra aller høyeste nivå.
Vi trener i Drammenshallen og overnatter på First Hotell i Drammen (obligatorisk). 2 netter på hotell, alle måltider, blod, svette og tårer er inkludert i prisen på NOK 2.590, Påmeldingsfrist er 25. november.

Flere detaljer om trenere og økter – klikk HER

For påmelding – klikk HER.