Auksjon til inntekt for Movember – Drammen

Auksjon til inntekt for Movember

I løpet av november hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å la barten vokse, med mål om å samle inn penger og sette fokus på menns helse. Mo-brødrene bidrar til å gi et nytt ansikt til herrenes helse ved å bli ekte vandrende og snakkende reklameplakater i de 30 dagene i november og øker bevisstheten gjennom å fremme private og offentlige samtaler rundt ofte oversette temaer som berører herrer. Sammen endrer vi virkelig herrenes helse! Du kan lese mer om Movember hvis du følger denne linken: http://no.movember.com/

Ettersom vi er en eliteklubb for herrer syntes vi at vi også bør bidra med det vi kan. Derfor har vi tatt initativ til en auksjon der vi skal auksjonere bort 2 stk signerte Champions League final 4 drakter fra Hamburg m/Bertrand Gille og Rhein Neckar Løwen.

Vi håper selvfølgelig at mange vil være med å legge inn bud på disse eksklusive draktene og alt vi får inn av penger går uavkortet til Movember! Vær med og støtt en god sak!

Auksjonen vil bli avsluttet fredag 25 november i forbindelse med vår hjemmekamp mot Runar.

Send inn ditt/din bedrifts bud på mail: jani@dhk.no

Dere vil hele tiden få informasjon om hva som er høyeste bud så langt.