NM SEMIFINALE!! – Drammen

NM SEMIFINALE!!

Alle gutta er nå tilbake igjen fra sine respektive landslagsoppdrag. Idag har vi for først gang på over en uke fullt mannskap på trening og forberedelsene mot NM semifinalen kan begynne for alvor. Vi kommer til å trene resten av denne uken i Gulskogenhallen da det er messe i Drammenshallen. Vi begynner å merke skikkelig at semifinalen nærmer seg og vi gleder oss alle til kampen! Vi trenger DIN støtte under semifinalen neste onsdag ( 16 nov ) kl 19:00 i Drammenshallen!! Vi håper du tar med deg familien, naboen, kjæresten, kona/mannen din på kampen, slik at dere kan heie oss frem til håndballens festaften i Oslo Spektrum i romjulen. Vi ses i hallen folkens, så skal jeg love alle at dere kommer til å se et lag som skal spille med hjertet utenpå drakten!!! HUSK onsdag 16 november kl 19:00. 

Mvh Jani #8