God bortekamp mot Nøtterøy. – Drammen

God bortekamp mot Nøtterøy.

Det ble en klar seier borte mot Nøtterøy lørdag. Vi vant 36-30. Det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren vil ende. I 1.omg var det full kontroll, der Sebastien leverte godt spill bakerst i mål og reddet flere 100 % sjanser. Vi kunne gå til pause med en 17-11 ledelse. Seieren var egentlig aldri truet i denne kampen. Fremover på banen leverte bakspillerne med Steven, Henrik W og Gøran varene og var gode i store deler av kampen. Disse tre gutta gjorde sitt for at sluttresultatet ble 30-36. Dette var en veldig viktig seier for oss. Nå går vi inn i en liten «pause» der flere av spillerne skal på landslagsoppdrag, mens de som er igjen på trening får en liten og ny «oppkjøring» frem mot semifinalen mot Øif/Arendal onsdag 16 november. Så nå blir det en del tunge treninger igjen, slik at vi kan bygge opp den fysiske formen i denne kampfrie perioden. HUSK Å KOMME I HALLEN FOR Å STØTTE OSS MOT ØIF/ARENDAL I SEMIFINALEN ONSDAG 16 NOVEMBER KL 19:00. VI VIL TIL SPEKTRUM OG TRENGER DIN STØTTE!!