DHK til semifinale i NM – Drammen

DHK til semifinale i NM

De som hadde forventet at DHK skulle vinne klart over BSK/NIF var nok overrasket over hvor jevn kveldens NM-kamp ble.
2-2 sto det allerede før minuttet var gått. DHK lå deretter under 4-2 før det jevnet seg ut.  1. omgang ebbet ut med 16-14 ledelse til hjemmelaget.

I 2. omgang var dhk oppe i 4-måls ledelse 23-19, og alle trodde vel at dhk var i ferd med å avgjøre kampen.  BSK/NIF hadde imidlertid mer å by på og utliknet til 24-24 etter en periode svakt forsvarsspill fra hjemmelagets side.
Dhk viste seg best i avslutningsfasen, med bl.a. noen gode redninger fra Sbastien Ehnevid og vant tilslutt fortjent 31-27.

Best på hjemmelaget var Gøran Sørheim, som tilslutt endte opp med på 8 scoringer.  Han var god både i gjennombrudd og med skudd fra 9 meter. Lars Erik Bjørnsen ble toppscorer med 9 mål, hvorav 5 på straffe.
Toppscorere for BSK/NIF ble Emil Sundal og Christian O'Sullivan med 5 mål hver.  Erlend Egeland ble kåret tilsitt lags beste.