Kvartfinale i cupen – Drammen

Kvartfinale i cupen

Kampstart onsdag 26 (imrg) kl 19:00.

Vi vil veldig gjerne til NM finalen i Spektrum i år og da må BSK/NIF slås i dagens kvartfinale. Vi spilte en meget god seriekamp sist mot Fyllingen der vi vant komfortabelt med sifrene 38-31. I den kampen var det offensive spillet veldig bra og målvaktsspillet til Sebastien i 1.omg. Men nå er det ny og direkte avgjørende kamp, en såkalt «tittelkamp». Fortsetter vi i det samme sporet som mot Fyllingen, skal vi vinne mot BSK/NIF, så enkelt er det. Vi har allerede møtt de i serien på bortebane og da vant vi greit med sifrene 34-26 etter en knallstart som raskt fikk oss opp i en 10 måls ledelse. BSK/NIF spiller et offensivt forsvar for det meste og fremover har de flere gode spillere som vet hvor målet står. En spiller vi skal se opp for er Johannes Hippe, en spiller som mest sannsynligvis kommer til å spille venstreback på det norske A-landslaget om noen år. På dagens BSK/NIF mannskap er det 3 tidligere Dhk`ere: Henrik Eriksen, Steffen Wahlund og Anders Tverdal. Vi ønsker de og alle andre velkommen til Drammenshallen imrg kl 19:00. God kamp!