Sterk DHK-seier – Drammen

Sterk DHK-seier

Bergenserne var sjanseløse i Drammenshallen fredag kveld og måtte tåle et klart sjumålstap, 38-31.

Begge lagene satset på høyt tempo fra start med scoringer i hvert angrep. Men det var drammensgutta som fikk satt forsvaret først, og da Sebastien Ehnelid i buret fulgte opp med å stoppe nesten alt som kom fra skyteglade Fyllingenspillere, dro DHK sakte, men sikkert ifra. Den trygge sjumålsledelsen til pause var egentlig aldri truet.

Drammenserne imponerte med fartsfylt og morsom håndball, og de drøyt 700 på tribunen lot til å kose seg. Bakover på banen var det ikke like støtt, men det greide seg med halvgodt i kveld.

Henrik Westgaard (bildet) fortsatte den fine trenden fra BSK-kampen og prikket inn 9 spillemål. Lars Erik Bjørnsen toppet lista med 10, tre av dem fra sjumeterstreken. Hos Fyllingen feide Trym Bilow-Olsen inn 8 fine mål og var sitt lags beste spiller, men bergenserne må nok hjem og trene returløp og forsvar om de skal vinne slike kamper.