Toppkamp til fredagen – Drammen

Toppkamp til fredagen

Fyllingen har åpnet serien knallbra og det kommer til å bli en tøff kamp til fredagen

Til fredagen er det klart for et skikkelig toppoppgjør i Drammenshallen. Fyllingen Bergen tar turen over fjellet for å prøve å ta med seg to poeng hjem igjen. Dette kommer til å bli en veldig spennende kamp mot et Fyllingen lag som har imponert så langt i serie og cup med flere sterke resultater. Men vi lover å gi de en knallhard kamp her i Drammen og de skal være veldig gode for å ta med seg poeng hjem til Bergen by. For vår del spilte vi til tider utrolig bra sist seriekamp mot BSK/NIF og vi håper å fortsette på samme sporet til fredagen. Vi har fått trent godt den siste perioden og vi har stor tro på seier mot Fyllingen. Når det gjelder skadesituasjonen er Jarle og undertegnede ( Jani ) fortsatt skadet. Så får vi se om noen av oss dukker opp og er spilleklare til fredagen… Uansett, vi gleder oss alle sammen til å spille i Drammenshallen igjen og håper det kommer mange i hallen for å støtte oss!! Vi trenger støtten fra elvebredden og alle andre for å vinne. Drammenshallen skal være vårt «fort»! Ta med deg naboen og kom. Vi ses i hallen!