Erik Skifjeld Alm klar for DHK – Drammen

Erik Skifjeld Alm klar for DHK

- Vi er alle glade for at saken nå er løst. Det har vært svært vanskelig underveis, men vi ønsker gutta lykke til med håndballkarrieren i andre klubber før en eventuell retur til Oppsal, sier leder Bjørnar Allgot.Advokat Gunnar Martin Kjeller er glad på spillernes vegne at saken fikk en lykkelig slutt slik at spillerne kan komme raskt tilbake på håndballbanen igjen.
– For dem er det viktig å fortsette håndballkarrieren, og de synes det er leit at det ikke blir i moderklubben, sier Kjenner. Han roser Norges Håndballforbund for å bidra til løsning i saken og presiserer at etter dagens forhandlinger har han full tillit til Allgot som leder av Oppsal Håndball.

Overgangen til ny klubb vil skje etter gjeldende overgangsregler.
Skifjeld Alm blir spilleklar tirsdag 4. oktober, og kan få sin debut for DHK i bortekampen mot BSK/NIF lørdag 8. oktober.

(Drammen)