DHK videre i cupen – Drammen

DHK videre i cupen

En sterk 2.omgang måtte til mot et hardtkjempende 1.divisjonslaget

Med et aggressivt 4:2 og 3:2:1-forsvar, og stor kontringsvilje, holdt nordmøringene følge med et slapt DHK i 20 minutter. Derfra til pause klarte hjemmelaget å slite seg til en femmålsledelse, mest takket være god skyting av Steven Larsson og en håndfull redninger av Kolstad Holm.

Etter pause fikk vi se en helt annen innstilling i DHK’s forsvarsspill samtidig som Sebastien Ehnevid fant det for godt å stenge målet. Med en redningsprosent på 65, slukket han effektivt ethvert håp gjestene måtte ha hatt om cup-avansement. Sakte, men sikkert økte de blå fra fem til femten mål og viste at det er et nivåforskjell på Postenligaen og divisjonen under.

Nevnte Ehnelid (bildet) og Larsson (9) dro det tyngste lasset hos hjemmelaget, mens Trym Merg (4) og Fredrik Utengen (4) gjorde positive innhopp i 2. omgang. Kjappe Jonatan Magnusson og Per Christian Værnes kontret inn halvparten av Kristiansunds mål, mens den hardtskytende midtbacken, DainiusMatutis (6), ble lagets toppscorer.