Haslum ble for sterke – Drammen

Haslum ble for sterke

Når spillet bare fungerer i korte perioder, blir det ikke poeng mot Norges beste lag.

Etter det forsmedelige tapet for Follo i seriepremieren, var det et heltent Haslum-lag som tro til fra start i Drammenshallen ikveld. Allerede etter drøye tre minutter dro trener Geir Oustorp fram det grønne kortet og forlangte timeout. Da sto det 0-4 på tavla. Det hjalp litt, for derfra og ut omgangen var det jevnt.

Vi fikk et glimt av hva som bor i DHK’s mannskap i denne perioden, da de kjempet seg helt opp i ryggen på Bærums-laget, men det ble for tungt.

Haslum var best i alt denne kvelden. Med et solid forsvarsspill og en til tider glimrende Trond Tjemsland i mål, nektet de DHK nærkontakt. I andre enden av banen traff Kent Robin Tønnesen på nesten alt og ble toppscorer med 10 mål. Alltid farlige Erlend Mamelund bidro også til stygge sifre med sine seks, til tross for tett markering.

Hos hjemmelaget fikk Gøran Sørheim (bildet) fortjent bestemannspremien, mye takket være innsats og åtte fine mål. Angrepsmessig var også ungguttene Henrik Jakobsen (18) og Markus Rafdal (17) positive med henholdsvis seks og tre scoringer, men i likhet med lagkameratene har de litt å jobbe med bakover på banen.