Eliteserielisensen i boks – Drammen

Eliteserielisensen i boks

Drammen HK er en av i alt 14 klubber i de to Posteligaene (24 lag) som har fått tildelt eliteserielisens i første behanlingsrunde i NHF.

 

Da passer det også at trener Geir Oustorp har skrevet en statusrapport på dhk.no, som her gjengis i sin helhet:

DHK elite – status juni 2011

God sommer og velkommen til min spalte på nettsiden. Jeg tenkte gjennom dette innlegget og gi dere litt informasjon og innblikk i hvordan dagene og treningen går med DHK.

Vi har holdt på med treningen i 14 dager nå, og vi har de fleste spillerne på plass. Vi mangler for tiden både Lars Erik og Steven som er opptatt med landslagsspill både for Norge og England.
Sist uke kom Sebastien, vår nye målvakt fra Sverige. Han ble godt mottatt og fikk en dobbel økt på torsdag rett i ansiktet. Han har flyttet inn i den gamle leiligheten til Spanne og han er topp motivert for å yte 100% for DHK.

For de av dere som så DHK i sin siste kamp i april er det nå ikke mange av den gamle gruppen igjen. Vi har byttet ut 9 av 14 spillere fra den siste kampen. Det er bare Mathias, Jani, Gøran, Fredrik og Henrik igjen fra fjorårets lag. Vi har fått inn gode erstattere på alle plasser og vi bruker hver eneste økt til å sy sammen et nytt spill både i forsvar og angrep.

Alle guttene er toppmotiverte og legger ned en heroisk innsats i hver eneste økt. Vi trener tøft om dagen og vi trener så mye som er forsvarlig for en slik gjeng. Vi har høye målsettinger i klubben og da må vi legge ned det arbeide som en slik målsetting fortjener.

Jeg ser med interesse at vår landslagstrener går ut og sier at alt er så dårlig i Norge og at alle spillere som ønsker å bli landslagsspillere må ut i bedre ligaer. Nå som han har 10 av 16 spillere fra klubber i Norge skal det bli gøy å se hva ledelsen gjør for at de skal ta igjen gapet mellom Norge og utlandet. Jeg kommer fra kvinnesiden og der var det lagt opp til morgenøkter hver uke med landslaget som arrangør. Jeg regner med at dersom landslaget ikke stoler på klubbene så kommer landslaget til åpne for morgenøkter.

I Drammen har vi startet et løp som skal gjøre at alle spillerne skal ha et fysisk høyt nivå og at de skal orke mer før de begynner å gjøre feil. Dette har jeg stor tro på og vi trener nå to stk. morgenøkter, hvor start for øktene er kl. 0630. Tidlig sier noen, men jeg sier som Hans Trygve Kristiansen sa ”at det er gratis å trene og det er bare å stå opp litt tidligere for å få tid til alt”. Skal du spille i Drammen så må du være villig til å ta VALG. Et av disse valgene er at vi må trene mer enn tidligere.

Jeg ønsker med dette og ønske dere en fin juni så snakkes vi snart igjen.
Håndballhilsen
Geir