DHK vant over Haslum – Drammen

DHK vant over Haslum

Landslagsprofilen Erlend Mamelund (13 mål for Haslum) var nærmest ustoppelig i Drammenshallen, men DHK var bedre som lag og vant fortjent. Anført av en opplagt Lars Olav Olaussen hadde gutta en forrykende start og ledet hele 6-1 før Haslum fikk summet seg.

Utover kampen lå DHK hele tiden noen mål foran, men mot slutten spiste Haslum seg stadig nærmere. De siste minuttene ble nervepirrende. Haslum la om til offensivt forsvar og reduserte til 36-35. Da var det riktignok kun 4 sekunder igjen å spille, Daniel Lindgren sendte en forløsende langpasning og dermed var kampen over til ellevill jubel fra DHK-spillerne og publikum.
Resultatet betyr at DHK troner øverst på tabellen i påvente av resten av kampene i Postenligaens runde 3.

Kaptein Bård Nordhagen ble av en jury kåret til DHKs beste spiller.  Erlend Mamelund ble kåret til Haslum’s beste.