Drammen til EHF-cupen – Drammen

Drammen til EHF-cupen

DHK gutta klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League i år.

Joakim og resten av dhk-gutta måtte vinne kvalifiseringsgruppe 1 i Bregenz denne helgen, for å få delta i årets Champions League.  Kun et poeng ble det mot puljevinner Tatran Presov.  Forøvrig fulgte dhk både Besiktas og Bregenz helt til døra, og det var mye å glede seg over.
Noen perioder med ukonsentrert spill var nok til at det ikke gikk veien.  Slik er det det på dette nivået.

Vinner Tatran Presov fra Slovakia satser hardt og deltar både i den slovakiske og ungarske serien (!!!!) for å få tøff nok matching.  Laget hold et godt nivå og det skal bli interessant å se hva de kan prestere i CL.

Nå venter tjekkiske HC Gumarny Zubri i EHF-cupen for dhk.  Kampene spilles hjemme/borte de 2 første helgene i oktober.