Blir, DHK-mann ut 2018/19-sesongen.

Det er en glede for oss å kunne medele at, Hermann Gabriel Ranneberg har signert en toårsavtale med klubben.

Hovedtrener, Kristian Kjelling har følgende å si om overgangen:

– Vi er veldig glad for å få, Hermann med på laget. Vi har stor tro på at han kan bidra på laget. Hermann er en type som kan bidra i begge ender av banen; han besitter jo mange fedigheter som gjør han ganske komplett. Vi mener han har kommet til riktig klubb for å utvikle seg videre. Jeg er helt sikker på at Drammens-pubklikummet kommer til å få stor glede av, Hermann i årene framover.

Hovedpersonen selv motivert for nye utfordringer i Drammen:

– Jeg gleder meg allerede til neste sesong. DHK ønsker å utvikle spillere, så dette er helt riktig arena for meg nå; her har jeg planer om å spille gode kamper. Det skal bli helt topp å treffe gutta og bli med i «gjengen».