Tøff kveld mot Elverum – Drammen
Alle foto : Roy Johnsen Amedia

Tøff kveld mot Elverum

Topplaget Elverum tok turen til Drammenshallen denne søndagskvelden i den TV2 sendte kampen som startet så sent som kl. 20.30, og det var bortelaget som tok tak i kampen fra første sekund.
Vi slet fremover de første minuttene med 5 tekniske feil de første 6 minuttene, noe som gjorde at Elverum ledet 0-5 før vi scoret vårt første mål etter ca. 7 minutter. Nikolai Moe startet i midten bak hos oss og scoret våre første to mål i kampen.
Etterhvert fikk vi mer tak på både angrep og forsvarsspill , og fikk også en del keeperredninger som gjorde at lå etter med kun ett mål etter 23 min på stillingen 10-11. Da tok Børge Lund en timeout for Elverum og dro igjen fra med 5 mål til pause på stillingen 11-16.

Nikolai Moe

2. omgang starter med et Thorsby mål og vi holder oss 5 mål bak til 12 minutter av 2. omgang passeres. Da går vi inn i en måltørke som skulle vare i 10 minutter. I den perioden scoret Elverum 6 mål , og vi lå 11 mål bak og kampen var allerede avgjort.
Denne kampen viser forskjellen på Elverum og oss når vi har en middelmådig dag, og vi får bare jobbe videre mot semifinalen i cupen hvor vi igjen møter Elverum i deres egen hule, Terningen Arena.

Juryen kåret Torsten Fries til Elverums beste og Alexander Westby til vår beste spiller denne kvelden. Vår toppscorer ble Viktor Nordberg med 6 mål.

Alle foto: Roy Johnsen A-media
Alexander Westby kåret til vår beste spiller i kampen.