Tap i lokaloppgjøret mot Haslum – Drammen

Tap i lokaloppgjøret mot Haslum

Johannes Hippe briljerte i den blå drakta, men det var dessverre ikke nok til å overliste Haslum denne gangen. Bortelaget vant til slutt 26-28 i det som utviklet seg til en skikkelig krigekamp.

Det sto 12-12 til pause, og tidlig i andre omgang byttet lagene på ledelsen. Da Haslum scoret fire ubesvarte mål tok Renè Hamann-Boeriths timeout, men dessverre rakk vi aldri å komme tilbake. Mot slutten ble det tidvis ampert ute på banen, nøyaktig som forventet i oppgjør som dette.

Mathias Kolstad Holm var tidvis veldig god mellom stengene, men til slutt klarte vi altså ikke å holde unna for en av våre største rivaler.

Frode Scheie syntes gutta viste mye positivt, men fortviler naturligvis over at ingen av poengene ble igjen i Drammen.

– Johannes Hippe var fantastisk, og jeg synes også Anders Skiaker Myhra gjør en god jobb i dag. Dessverre blir det for mange unødvendige feil i avgjørende situasjoner, og da vinner vi ikke kamper mot slike motstandere.

Hippe noterte seg for hele åtte mål, mens Anders Skiaker Myhra ble stående med fem.

Nå ser vi frem i mot cupoppgjøret mot Viking onsdag 23. september. Også denne kampen vises live på Eurosport Norge.

Vi takker alle som møtte opp og støttet oss mot Haslum!