Sterk snuoperasjon og seier i Bergen – Drammen

Sterk snuoperasjon og seier i Bergen

DHK fikk en tøff start borte mot FyllingenBergen i sesongens første hjemmekamp, men slo kraftig tilbake i 2. omgang og vant fortjent 21-29.

Trener Kristian Kjelling oppsummerer til Tv2 etter kampen: – Alltid vanskelig med åpningskamp, men vi regnet ikke med at vi måtte hente inn så mange mål i 2. omgang.

-Gutta forholdt seg ganske rolig, selv om jeg selv ikke gjorde det, innrømmer Kjelling.

-Det hakket veldig i vårt etablerte angrep, men når vi en 10 minutters periode drar fra voldsomt med masse ballvinninger tilbake i forsvar – da er vi gode!

3-15 på et kvarter i 2. omgang. – Det er veldig sterkt på en dårlig dag, sier treneren fornøyd. Han forventet at det skulle være vanskelig i åpningskampen, men ikke så vanskelig.

-Jeg slappet ikke av før det var igjen 4 min og vi ledet med 7-8 mål, sier Kjelling og smiler lurt.

Nå skal treneren få rydda opp i timingen og feil til neste kamp fordi han mener laget kan vesentlig bedre.

Men det ble tross alt en 8-måls seier og en svært spennende 2. omgang. Og nå gleder vi oss nå til hjemmekamp i Drammenshallen 14. september kl 16.00 når Halden gjester Drammen by.

PS! Sjekk ut DHK på Insta Story! Ola Hoftun Lillelien har delt videoklipp fra garderoben etter kampen. God stemning 🙂

Sikre deg sesongkort/billett til første hjemmekamp: Last ned DHK app eller kjøp billett på dhk.woow.no nå!