Sterk borteseier på Jæren – Drammen

Sterk borteseier på Jæren

Årsbeste i 45 minutter mot Nærbø

Onsdag møtte vi Nærbø i Nye Loen Flerbrukshall. En beryktet hjemmearena som vanligvis tar i mot rundt 12-1300 tilskuere på sine kamper. Nå i Covid-19 tiden så er også der restriksjonene 200 tilskuere, men i går klarte de å lage bra liv i hallen.

Vi startet med et godt offensivt forsvar og lagene fulgte hverandre til 5-5 . Da begynte DHK sakte men sikkert å dra i fra. Viktor Norberg prikket inn mål etter mål og etter hvert begynte Sander å få tak i skuddene til Nærbø, noe som gjorde at vi etter hvert ledet 12-18 til pause.

Kristian og laget brukte pausen godt og vi starter 2.omg like bra som vi avsluttet første. Etter 7 min av omgangen, leder vi med komfortable 10 mål.
Nærbø tok da en timeout og la om til et offensivt forsvar som vi kom til å slite med resten av kampen. Vi stanget fremover og de fikk kontret inn en del lette scoringer mot oss, men når dommerne blåste av kampen var det på stillingen 30-31 til Drammen og to poeng ble med flyet hjem.

Kristian var strålende fornøyd med de første 45 min

Kristian om kampen:
DHK-media snakket med Kristian etter kampen og han uttaler: Vi gjør en fantastisk match de første 45 minuttene. Definitivt årsbeste. Strålende forsvar og meget sterkt fremover. Men vi tar seieren på forskudd når vi leder med 10 mål og Nærbø tar innpå, men vi klarer å holde unna.
Det er alltid sterkt å ta poeng på Nærbø, så vi skal glede oss over det som var bra og jobbe med enkelte ting som ikke er fullt så bra, avslutter Kjelling.

Kveldens toppscorer Viktor Norberg med 10 mål

Norberg kveldens storscorer
Viktor gjorde en stor kamp . Han banket inn 10 mål fra sin høyre bakspillerposisjon og bidro sterkt også bakover. 10 mål fra DHK`s høyre tyder veldig godt for tiden fremover. I tillegg gjør Ola Lillelien 5, og Jesper Meinby mål fra høyre kant.
En annen som bør nevnes denne kampen er Oskar Olafsson som scorer 6 mål i tillegg til at han er en forsvarskjempe gjennom hele kampen.. Stor kamp av Oskar.
Sander Heieren ble kåret til DHK`s beste av en jury på Jæren og leverte en veldig god kamp siste halvdel av første omgang og første halvdel av andre , da kampen egentlig burde vært avgjort.

Alt i alt er det mye positivt å ta med seg , og som Kristian sa i intervjuet med Direktesport etter kampen: Mye har vi rukket å trene på og bli veldig gode på, men noen ting må vi bruke litt tid på fremover.
Fremtiden er lys dere og nå ser vi bare frem mot å ta i mot Bækkelaget håndball Elite førstkommende søndag kl. 18.00.