Norengros – Drammen

Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor – alt du trenger på ett sted!

Din totalleverandør 

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vi er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 36 engrosbutikker i hele Norge. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – alt du trenger på et sted. Våre kunder følges opp av over 200 fagspesialister med bransjeorientert kompetanse innen kjedens produktgrupper og kundesegmenter.  

Vårt sortiment dekker områdene

 • Kontor og datarekvisita – Alt fra enkel, ukomplisert kontorrekvisita som binders og tegnestifter til avanserte kontormaskiner. Våre selgere har kompetanse til å gi deg gode råd i forhold til produktvalg som tilfredsstiller dine behov både med hensyn til kvalitet og pris. 
   
 • Emballasje – Norengros er den ledende leverandøren av emballasje til industri, catering, storhusholdning- og handelsbedrifter i Norge. Vi har i tillegg lang erfaring i å utvikle, levere og følge opp kundespesifikke produkter og profilprodukter. 
   
 • Medisinske forbruksvarer – Norengros er Norges ledende leverandør av medisinske forbruksvarer. Våre kunder er blant annet; legekontor, offentlige og private sykehjem/sykehus og institusjoner. I tillegg har vi avtale med Helfo om refusjon. 
   
 • Storhusholdning – Norengros er Norges største leverandør innen denne varegruppen. Vi leverer alt fra borddekking og kantinetilbehør til tørkesystemer, avfallshåndtering og renholdsprodukter. 
   
 • Møbler og inventar – Norengros har 18 egne møbleavdelinger med dedikerte konsulenter som kan hjelpe deg fra A-Å. Våre konsulenter gir profesjonell veiledning i hele prosessen; fra ide og behovsanalyse, til varene er levert og montert.