Cenika AS – Drammen

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen. Cenika tilbyr kostnadseffektive kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon. Vi er i dag en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm. Vår omsetning i 2022 var på 377,7 mill, med våre datterselskaper Elvarmeprodukter AB, Hydal AS, Elit AS og NorDesign AS ble totalomsetningen på ca. 720 mill. i 2022.

Vår visjon er å være Skandinavias største uavhengige elektroleverandør. Gjennom vår kompetanse, kvalitet og leveringsdyktighet, skal vi levere elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen til markedets beste priser. Vi utvikler, designer og produserer egne produkter under varemerket Centech som selges til kunder i det norske og europeiske markedet.

Alle våre vern finnes i FebDok, komplett opptil 6300A og alt av dokumentasjon er iht. lover, forskrifter og normer som er lett tilgjengelig på vår nettbutikk. 

Vårt hovedkontor og lager ligger på Tranby rett ved Drammen, og er totalt på 7000m2. Vi leverer til hele landet gjennom våre samarbeidspartnere og Distriktsselgere.

Vårt mål er å hjelpe våre kunder med smarte og effektive løsninger til en god pris, som også vil bidra til å forenkle hverdagen.

Navn:
Cenika AS
Adresse:
Joseph Kellers vei 27
Postnr/sted
3409 Tranby
Tlf
322 40 300