På Bølgen & Moi i Drammen kan du nyte utsikten utover elva, og sol hele ettermiddagen og kvelden på byens beste uteservering. Med ett fantastisk skalldyrsplatå, en bred og spennende meny og gode viner, er du garantert en smaksopplevelse.

Vi er utrolig stolte av de fantastiske lokalene våre og håper dere kommer til å elske de like mye som oss. Det er utrolig gøy at også lokale helter har utsmykket lokalene, Eric Christiansen har tatt gatekunsten inn og spraymalt det fantastiske 7 meter høye bildet lengst inn i restauranten, Pedersen Smie har laget både de vakre lampene i taket, garderobeløsningen vår og det unike vinskapet med DJ boks på toppen. Her spiller ulike DJer herlige beats på lørdags champagnelunsjene våre gjennom hele året.

Bølgen & Moi Drammens meny er sesongbasert med fokus på gode råvarer. Inne er det mye lys, samtidig som det er en god lun stemning. Bølgen & Moi Drammen har en restaurant nede med plass til 80 sittende gjester, og 150 stående gjester. I 2. etasje har de en mezzanin med plass til 30 sittende gjester. I tillegg en to etasjers uteservering med plass til 200 personer, et yndet sted for firmafester og bursdager på varme sommerkvelder. Bølgen & Moi serverer frokostbuffe om du ønsker, selskapsmeny og à la Carte. Vi har alt du trenger av teknisk utstyr, og er åpent 6 dager i uken.

Og ønsker du noe spesielt, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi fikser nemlig det meste! drammen@bolgenogmoi.no

Hjemmeside