ARBO Entreprenør AS – Drammen

ARBO er din lokale samarbeidspartner innen bygg og rehabilitering.. Etablert i 1993, med tilhørighet på Gulskogen. Vi har i dag 20 ansatte og egne fagarbeidere i tømrer, mur og betongfaget. Vi utfører oppdrag for både private og offentlige byggherrer.

ETABLERT I 1993

ARBO Entreprenør AS har dyktige fagarbeidere med lang og bred erfaring, og er godkjent som opplæringsbedrift med lærlinger under utdannelse til fag- og svennebrev. Fagkunnskap, kvalitet og punktlighet er grunnlaget for både håndverket og forretningsdriften.

Vi benytter kvalitetssikring i alle ledd, og har systemer for internkontroll og HMS basert på de til enhver tid gjeldene forskrifter.

Til gjennomføring av prosjekter benytter ARBO Entreprenør AS oppdatert prosjektstyringsverktøy, og disponerer det moderne utstyr som er nødvendig for å effektivisere arbeidet. Vi legger vekt på kvalitet og sikkerhet for å skape trygghet og tilfredshet for hver enkelt ansatt, byggherre, leverandører og samarbeidspartnere. Våre kunder er fra næringsliv, offentlig sektor og private. Vi holder til i Drammen, et godt utgangspunkt for oppdrag i Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus

Kontaktinformasjon og mer info om våre tjenester

Navn:
ARBO Entreprenør AS
Adresse:
Sundlandveien 7
Postnr/sted
3048 Drammen
Tlf
32 23 43 00