I helgen har laget deltatt på Skjærgårdslekene i Tønsberg, og her er en oversikt over spilte kamper og resultater:

Fredag: DHK – Runar Sandefjord. Resultat 25-22, seier

Lørdag: Bekkelaget Håndball – DHK. Resultat 27-22, tap

Lørdag: DHK – Nøtterøy Håndball. Resultat 27-18, seier

Søndag: Nærbø IL – DHK. Resultat 19-23, seier i sluttspill.

I pulje B, som DHK deltok i, var det hele 3 lag som tok med seg 4 poeng videre, men pga målforskjell ble DHK rangert som nr. 3 i pulja. Og da ble det kampen om 5. plassen i sluttspillet søndag. Da møtte DHK Nærbø, og kampen endte med 23-19 seier til DHK i Wilhelmsenhallen. Se alle resultatene fra turneringen her

Reaksjoner fra Kristian Kjelling etter helgens turnering

«Jeg synes vi fikk en fin gjennomkjøring i helgen, og turneringen har gitt oss et godt grunnlag for å avgjøre hva vi må jobbe videre med, » sier Kristian Kjelling fornøyd. I siste kampen mener han forsvaret satt bedre, og spesielt i 2. omgang leverte laget et sterkt forsvarsspill.

Treneren synes generelt at gutta viste en solid innstas i turneringen og han er godt fornøyd med innstillingen til gutta. Det lover bra for de neste treningskampene før seriestart!

Oppsummering DHK – Runar Sandefjord:

Første kamp i Skjærgårdslekene fredag: Seier mot Runar Sandefjord. Pause 10-12. Slutt 25-22.

Debutantene Jesper og Andre gjør en veldig fin figur med henholdsvis 4 og 2 mål scoringer. Vi gjør en god match hvor vi ruller mye og samtlige får mye spilletid. 2. omgang starter bra og vi går raskt opp i en 6 måls ledelse. Runar spiser innpå men vi drar i land en seier.

Føler vi har god kontroll gjennom hele kampen.

Øvrige målscorere; Boilesen 4, Aksel 4, Kristoffer 3, Joakim 2, Adrian 2, Espen L. Hansen 2, Espen G. Våg 2.