Poengdeling mot Nærbø – Drammen

Poengdeling mot Nærbø

10 mål av Oskar

Det ble som forventet en tøff batalje i Drammenshallen i går. Nærbø kom til kampen fulle av selvtillit etter å ha vunnet 3 på rad og tatt seg til cupfinalen på bekostning av ØIF-Arendal.
Kampen startet tett og fartsfylt og begge lags keepere vartet opp med mye redninger de første minuttene og det var målfattig i starten av kampen . Etter 15 minutter ledet Nærbø 4-6.
Etter hvert så slet begge lag med både forsvars og keeperspill noe som gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 13-15 til bortelaget.

Begge lag fortsatte å score jevnt og trutt i andre omgang og kampens to store profiler Oskar Olafsson for oss og Tord Haugseng for bortelaget fortsatte å banke ballene i mål bak mer og mer frustrerte keepere.
Da det gjenstår 2 min av kampen tar Nærbø ledelsen 28-30 og mange trodde nok det var avgjort da, men et godt forsvar fra vår side og to scoringer av henholdsvis Espen Lie Hansen og Simen Aho , gjorde at kampen til slutt endte 30-30.

Oskar med kjempekamp i går (arkivfoto: Roy Johnsen DT)

Nærbø sin beste spiller i denne kampen var Tord Haugseng. Han banket inn 12 spillemål.
Hos oss sto Oskar Olafsson frem som kampens store spiller. Han sto godt bakover sammen med Gommerud Våg , og da han i tillegg scorer 10 mål så var det et enkelt valg for juryen å kåre dagens BB.
Vi vil også nevne Espen G. Våg som igjen scorer 5 mål, og Viktor Norberg som scorer det samme. Og jammen var det gledelig å se Espen L. Hansen strø om seg med innspill til både ving og strek i tillegg til 2 flotte mål.

Gøran tilbake

Endelig fikk vi se Gøran Sørheim tilbake på banen, 427 dager etter han pådro seg skade i cupen i fjor.
Gøran fikk sine 10 minutter og han sa etterpå til DT at det var deilig å komme i gang igjen. Vi gleder oss med deg Gøran.