DHK til semifinale – Drammen

DHK til semifinale

Torbjørn Bergerud ble kveldens store helt i Drammenhallen. DHK’s unge målvakt spilte en strålende kamp og toppet det hele med strafferedning på stillingen 26-25 15 sekunder før full tid.

Dhk gjennomførte en god 1 omgang og kunne gå til pause med ledelse 17-13. Etter pausen gikk det ikke like «glatt». Haslum halte innpå og tok ledelsen23-22 midtveis i 2. omgang. Etter dette vekslet lagene på å ha ledelsen. 25-25 sto det når Lars Erik Bjørnsen klinte ballen i krysset etter en innløping fra kant. Det neste angrepet avverget DHK, men dessverre bommet laget på en stor sjanse. Haslum spilte seg fram til en straffe i det siste minuttet. Erlend Mamelund tok oppstilling ved straffemerket, men Torbjørn Bergerud reddet mesterlig og dermed stod jubelen i taket i Drammenshallen.

Nikolaj Mehl ble DHK’s toppscorer med 6 mål. Erlend Mamelund ble nok en gang toppscorer for Haslum med 8 mål (4 straffer).