Kolstad ble for sterke i Trondheim – Drammen

Kolstad ble for sterke i Trondheim

DHK gikk på et surt nederlag i omkampen i kvartfinalen.

DHK reiste til Kolstad med håp seier og omkamp i Drammenshallen. Men det ble tidlig klart at Kolstad skulle gjøre den jobben veldig vanskelig for gutta våre.

Første omgang ble en tett affære helt inn hvor DHK og Kolstad byttet på ledelsen.

Etter 30 minutter spilt hadde hadde Kolstad en liten ledelse 13-11. Det var en kamp preget av to forsiktige lag med høye skuldre. Det ble gjort mange bomskudd og forsvaret ble utrolig viktig.

Andreomgangen fortsatte der førsteomgangen slapp med en tett affære hvor DHK sakte men sikkert tok igjen Kolstad ledelsen. Mangemåls-ledelse ble det ikke på noen av lagene. DHK hadde på det meste tre måls-ledelse med 17-20 og 18-21. Etter 56 minutter utligner Kolstad ledelsen som DHK hadde holdt i 15-minutter. Herfra ut er kampen preget mer av tilfeldigheter og høye skuldre enn noe godt spill fra begge lag.

DHK bommer på avgjørende øyeblikk, blant annet en straffe og Kolstad får kontret inn en liten luke på to mål. Med ett minutt igjen og spille reduserer DHK før de igjen slapp inn og lå på ny to mål bak. Med bom på neste angrep og en kjapp overgang av Kolstad var kampen med alle solemerker ferdig og Kolstad kunne slippe jubelen løs.

Etter en lang sesong med mye opp og nedturer var det en skuffet Kristian som måtte innse at denne sesongen er over.

– Det er j…. surt, men vi har hatt en lang og tøff sesong så nå skal gutta få litt fri og håndball litt på avstand før vi starter rolig med oppkjøring litt senere på våren.

DHKs toppscorer ble Christian Spanne med seks mål. Dette var også hans siste kamp i DHK drakta. Christian Spanne legger nå opp som håndballspiller på øverste nivå og flytter hjem til Haugesund. Andreas og Håvard Johannessen har også spilt sine siste kamper for DHK i denne perioden. Andreas har signert en avtale fra sommeren av med Follo HK og vi ønsker de begge to lykke til videre.

Vi takker til alle som har fulgt DHK gjennom tykt og tynt denne sesongen. Selv om den har vært preget av mye skader har det også vært mange morsomme opplevelser gjennom sesongen som har gått. Å prøve og nevne alle blir umulig, men vi nevner seieren over Elverum; seieren over Arendal foran 2000 (!!) mennesker i Drammenshallen; kampene mot Kiel (tross tap) og selvfølgelig en bronsemedalje som etter halvspilt sesong så ganske uoppnåelig ut.

Vi sees igjen til høsten, og det fine med sport er jo at det kommer alltid en ny sesong med nye muligheter. Takk for i år!