Klar seier mot Sandefjord – Drammen

Klar seier mot Sandefjord

En trøblete først omgang og meget god annen omgang i Jotunhallen

Vi dro til Jotunhallen som store favoritter , men vi slet veldig i de første 40 minuttene mot laget som ligger i bunnen av tabellen med 3 poeng.
Sander Wennberg Linderud og Magnus Langeland gjorde livet surt for Sander i mål , særlig i første omgang da de hamret inn mål etter mål. Fremover bommer vi en del men allikevel scorer vi 15 mål noe som gjør at vi går til pause med uavgjort.

Espen gjør en stor kamp (arkivbilde Roy Johnsen)

2 omgang starter med det som må være tidenes utvisningsbonanza i Rema-1000 ligaen. Det starter med en mann for mye på banen for Sandefjord og en 2 minutter etter 5 sekunder. Deretter klarer Anders Holand Pettersen og snakke på seg to minutter fra benken. Når vi legger til 2 nye to minuttere til Sandefjord og en to minutter til oss i løpet av det neste minuttet, så var det en periode veldig lite spillere på banen. Vi spilte både 6 mot 3 og 5 mot 2 uten at vi klarer å dra i fra.
Etter 8 minutter av omgangen er stillingen 19-19, men derfra og ut styrer vi kampen. Espen Lie Hansen melder seg på , Sander Heieren begynner å få litt tak på skuddene og etter hvert så blir sifrene store og det ender med en 8 måls seier for oss.

Sindre ble kåret til vår bestemann i dag

Om vi skal trekke frem spillere i dag så er det Sindre Aho som blir kåret til vår bestemann, men vi vil også nevne Espen Gommerud Våg som sto frem som vår toppscorer med sine 7 mål i tillegg til manns jobb i forsvar. Espen Lie Hansen viser i 2 omgang noe av det beste hittil i år.
Kristian sier til DHK media: Vi hadde en trøblete første omgang og starte av andre omgang. Vi fikk rett og slett ikke nok tempo i spillet vårt. Men så løsnet det og vi vinner de siste 20 minuttene med 8 mål. Gutta var litt rustne, men jeg synes det var flere som sto frem når vi virkelig trengte det .

Nå ser vi frem mot søndagens semifinale i cupen mot Elverum. Kampen starter 15.45 og kan sees på TV2 sport