Kampreferat Bækkelaget-DHK 29-22 – Drammen

Kampreferat Bækkelaget-DHK 29-22

En veldig tung dag på jobb for gutta våre

Etter to sterke resultater mot Halden og Viking var det er DHK-lag full av selvtillit som gjestet Ekebergshallen i går. Stemningen i laget var god og flere av gutta kunne melde om at de følte seg veldig bra før kampstart. Det skulle dog ikke vare.

Bækkelaget måtte heve seg etter et stygt tap borte mot Kolstad, og kom godt igang med en hurtig ledelse. Førsteomgang var preget av mye dårlig angrepsspill og kontringer i mot noe som ga BSK en sterk ledelse til pause. Med et veldig kompakt forsvarsspill klarte BSK effektivt å stenge back- og strekspillet til DHK.

Andreomgang startet svakt men ble erstattet av et mye bedre angrepsspill og en periode med godt keeperspill av Mathias. Lenge så det ut som DHK skulle klare å utligne ledelsen til BSK men etter noen tekniske feil i angrep og en 2-minutter helt på tampen, gikk luften ut av ballongen og slapp inn mange billige mål.

En veldig dårlig dag på jobben for DHK og Hykkerud var ikke imponert over prestasjonen til laget i går.

– Det er veldig mange ting vi gjør feil. Brøyt, skritt, bom og slipper inn for mange mål. Jeg synes vi periodevis står bra i forsvar men vi får dårlig betalt for når vi ikke klarer å skape kontra. Overall så stemte ikke ting idag og overraskende var det vel ingen på laget som hadde dagen så da blir det sånn.

Men med et travelt kampprogram er det nye muligheter innen kort tid og allerede søndag kan DHK reise kjerringa. Det passer Hykkerud godt.

– Det fine med håndball er at det er kamp igjen allerede på søndag så muligheten for å deppe lenge er ikke der. Det gjelder egentlig om man vinner eller taper. Det er alltid best med litt tett kampprogram.

DHK er tilbake i E-cup og vi tar imot KH Besa Famgas fra Kosovo søndag, 18:00. Billetter får du kjøpt på ticketco. Link under: