Forhåndsomtale
Så er det klart for nok et spennende oppgjør mot St. Hallvard HK. Denne gang står det om retten til å gå videre i NM. Forrige sesong vant DHK begge oppgjørene i GrundigLigaen, men mye har skjedd siden den gang. DHK har styrket laget betraktelig og oppnådd svært gode resultater mot lag som danske Bjerringbro og Mors-Thy og mot Haslum og Halden. Det rapporteres at Gøran Sørheims retur til klubben har gitt DHKs spill en helt ny dimensjon. Sammen med nye spillere som Joakim Hykkerud, Herman Vildalen, Aksel Horgen og Andreas Myhr, framstår laget som langt mer komplett og vi tror drammenserne kan glede seg til spektakulær håndball ut over høsten. Etter 6 år i «skyggenes dal» er det grunn til å tro at DHK kan være med å kjempe i toppen av norsk liga. SHK har også vist gryende form med gode resultater i oppkjøringen. Det er derfor grunn til å vente et spennede oppgjør i Reistad Arena kommende søndag og vi oppfordrer flest mulig å møte opp for å lage en skikkelig cup-fest i Reistad Arene – søndag 3. september kl. 19.00 NB! For dem som ønsker «full pakke» kan man se Glassverket ta i mot Vipers kl. 17.00 – samme dag – samme sted!
Referat
3. runde i NM, håndball, herrer:
St.Hallvard - Drammen HK  23-35    (11-18)
DHK: Mathias K. Holm og Andreas Myhr - Erik Alm 1 , Hermann Vildalen 6, Christian Spanne 2, Kristoffer Olsen , Aksel Horgen 4, Joakim A. Hykkerud 5, Johannes Hippe 5, Jesper Hagen, Gøran Sørheim 7, Espen G. Våg 1 , Oskar Olafsson 2, Lasse Thorsbye, Thomas H. Boilesen.
Publikumsfavoritten er Norsk Topphåndball sin uhøytidelige kåring av den mest populære spilleren per lag per kamp og sesong. Vi oppfordrer deg som håndballsupporter å la din stemme høre. Deltar du i avstemmingen er du med på å skape blest om favorittlaget ditt - og du er også med i trekningen av fine premier! Du kan stemme i 24 timer fra kampstart!