Jul 2013

Hei alle DHK-fans Vi vil med dette ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår og samtidig oppsummere litt.    

 

Serien er nå halvspilt og vi ligger på 8 plass når vi nå tar en kort juleferie. I gårsdagens kamp mot Bækkelaget var vi rett og slett sjanseløse! De var bedre enn oss i stort sett alle faser av spillet. Vi skulle selvfølgelig ønsket at vi hadde vist oss fra en bedre side i siste hjemmekampen i 2013, men slik gikk det dessverre ikke.Nå skal vi trene ut denne uken før vi tar en kort juleferie (23. og 24. desember). Vi møtes til trening igjen 1.juledag og forbereder oss til årets siste kamp som går i Arendal mot ØIF/Arendal 3.juledag. 

Vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å ta med oss 2 poeng hjem til Drammen. Etter denne kampen har vi treningsfri frem til 6. januar.  Første kamp etter nyttår er fredag 31. januar kl 19:00 – hjemme mot Stord. Det er spillefri i januar pga. herrenes EM i Danmark.

Hvis vi skal oppsummere første halvdel av sesongen, kan vi vel si at vi ikke har fått noen ”flying start”.  Men vi har spilt veldig mange jevne og tette oppgjør som vi dessverre ikke har klart å avgjøre til vår favør.  Særlig 1-målstapene for Haslum og Elverum var tunge å døyve.

Ellers kan det vel også nevnes (som dere sikkert har lest i avisene) at det jobbes hardt om dagen med å styrke laget vårt til kommende sesong. Det er mange spennende navn på ”blokka” og som vi håper å få tilslag på! 

Vi takker alle i DHK-familien for all støtte i året som gikk.  Sett av 2 minutter og ta en titt på DHK-administrasjonen elleville juleshow i vedlagte video! (Klikk her!)

 

GOD JUL ALLE SAMMEN!