Tøff kamp venter.

Etter forrige kamp mot Fyllingen så var den en revansjesugen gjeng som møtte opp på trening. De var ikke fornøyd med egen innsats og satser alt på å rette opp dette i onsdagens TV2 sendte bortekamp mot Haslum.

Haslum startet sesongen bra med en 4 måls seier mot Bækkelaget hjemme. Deretter fulgte et stygt 10 måls tap mot Fyllingen og 6 måls tap mot ØIF Arendal borte før de igjen tok en meget sterk ettmåls seier mot Runar hjemme i siste serierunde.
Hjemmelaget har en god keeperduo i erfarne Trond Tjemsland og unge talentfulle Thomas Langerud Kristoffersen. De har en storscorer i Benjamin Hallgren som kom fra Follo i før denne sesongen og de har en god kantspiller i Brevik som har hatt flere gode kamper i år. De har også en tøff sveitsisk forsvarsduo i Viktor Glatthard og Nicolas Suter, som blir en nøtt vi må knekke.

Westby tilbake

Forrige kamp manglet vi en av våre viktige menn i både forsvar og angrep, Alexander Westby. Han er en stadig trussel på sin kant i tillegg til å være en viktig brikke i vårt offensive forsvar.
Nikolai Moe manglet også mot Fyllingen. Han er også en mann som er viktig i angrepsspillet vårt med sine litt uventede skudd og innspill. Det blir bra å få disse med igjen mot Haslum.

Kristian Kjelling sier til DHK-media : Vi vet at utfordringen er formidabel, når vi ser måten de sikret seieren mot Runar på. Det er et fighterlag med stor fart som venter oss i morgen sier Kristian.
Selv har vi jobbet godt denne uken. Flere og flere melder seg på i treningsarbeidet og vi gleder oss nå til en periode fremover med mye kamper. Men faller først står Haslum i Nadderud Arena på menyen avslutter han.

Kampen ser du på TV2 sport og den starter kl. 19.15