DHK videre til semifinalen – Drammen

DHK videre til semifinalen

Seier i Bækkelagshallen

Etter to tøffe kamper, ble det klart at DHK tok seg videre til semifinalen. Men selv med to seirer på rad mot BSK, var det ikke bare bare å slå de på sin egen hjemmebane.

– Vi fikk en litt vanskelig start der vi hadde problemer med å stoppe Emil Sundal. Men etterhvert fikk vi styr på han og tettet forsvaret. Igjen sto Mathias en veldig god kamp bakerst, og sakte men sikkert klarte vi å få satt angrepsspillet., oppsummerte Kristian etter kampen.

– Får gutta noen dager hvile, eller er det rett på trening?

Ja vi har satt opp Bip-test, Rosenborg-test og Cuper-test i helgen så det blir blodsmak i munnen nå. Nei nå skal vi ha en rolig helg før vi kjører i gang en god treningsuke hvor vi forbereder oss på neste motstander. Det blir spennende å se hvem det blir.

Herman kunne bekrefte at det var en tøff batalje som utspilte seg ute på banen.

– En sinnsyk krige kamp hvor ingen mål var lette, og vi måtte kjempe for alt. Vi visste det kom til å bli sånn på bortebane. I starten av kampen kommer vi til veldig gode sjanser som vi bommer på, i andre omgang starter vi å treffe bedre, og setter forsvaret noe som gjør at vi får en 3-4 måls luke hele veien og tilslutt får vi en fin luke. Bra lagseier hvor mange var gode synes jeg.

En spiller som har vist seg positiv i angrep, etter jul er Aksel Horgen og når vi spurte han om angrepssillet var det mye bra, og noe som kunne bli bedre.

– Det startet litt rufsette. Vi spilte veldig bra bakover, samtidig som Mathias tok det meste som slapp forbi.
Vi fikk løpt inn et par enkle baller en periode i første omgang som gjør at vi får en ålreit ledelse til pause.
I andreomgang styrer vi opp en del gode angrep og fikk kjørt igjennom det vi har trent på mot disse kampene her. Så alt i alt er vi veldig fornøyd med å kun bruke to kvartfinaler på å ta oss videre til semifinale.

Hvem DHK møter, er ennå ikke avklart. Bare Arendal og DHK er klare for semifinalen.