DHK tok viktige poeng mot Lillestrøm – Drammen

DHK tok viktige poeng mot Lillestrøm

Vant 30-29 etter thrilleravslutning

DHK møtte Lillestrøm til dyst i Drammenshallen onsdag kveld.  Lillestrøm kom fulle av selvtillit fra seier både mot Kolstad og Bodø og lå kun 2 poeng bak DHK før kveldens kamp.  Første omgang ble en jevn affære der DHK taklet Lillestrøms 3-2-1 forsvar brukbart men slet med å få uttelling på sine sjanser mot en god Lillestrøm målvakt.  Dette til tross – DHK ledet 14-13 til pause.

2. omgang åpnet med godt målvaktsspill av DHK målvakt, Kristian Hansen Skaug.  DHK benyttet sjansen til å ta en 7 måls ledelse og mange trodde nok kampen var avgjort midtveis i omgangen.

Lillestrøm tok timeout og valgte å legge om sin forsvarsformasjon.  Dette skapte langt større problemer for DHK og når Lillestrøm samtidig fikk god uttelling på sine forsøk, var 7 målsledelsen snart krympet til 2.

Avslutningen ble særdeles spennende men hjemmelaget ga aldri ledelsen fra seg og kunne tilslutt juble over en 30-29 seier, og nye 2 poeng.  DHK går således inn i håndballpausen med 12 poeng på 8. plass – 3 poeng foran Halden, og 4 poeng foran Lillestrøm.

Drammen – Lillestrøm 30-29 (14-13)

DHK: Mathias Kolstad Holm, Kristian Hansen Skaug og Ludwig Uggla – Erik Alm 5, Christian Spanne, Tobias Glemming 7, Roar Fikse Forbord 1, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 3, Øyvind Frigstad, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen 2, Espen Gommerud Våg 4, Oskar Olafsson 7, Lasse Larsen Thorsbye 1.

Toppscorer LTH: Trym Boilov-Olsen 10.

Utvisninger: DHK 1 x 2 min., LTH 6 x 2 min.