DHK tapte for ØIF Arendal – Drammen

DHK tapte for ØIF Arendal

DHK gikk på banen for å revansjere tapet for BSK sist søndag. Etter en jevn første omgang kunne ØIF gå til pause med 14-13 ledelse.
Dessverre for DHK fikk lagets «spillemotor» Gøran Sørheim hjernerystelse etter en litt for tøff takling i slutten av første omgang.
Dette var merkbart i starten av 2. omgang. Til tross for at ØIF startet omgang med 2 utviste spillere klarte ikke DHK å ta initiativet. Det var isteden ØIF som dro ifra til 21-14 ledelse halveis i omgangen. En god Svenn Erik Medhus i ØIF målet sørget for få DHK scoringer.
Hjemmelag tok litt innpå mot slutten – men altså ikke nok til at laget fra Arendal vant en fortjent seier.
Året utgave av ØIF er det beste vi har sett i Drammenshallen på lenge og vi tror laget vil hevde seg i toppen i år.

Tross tapet viste dhk mye positivt i kveld. Periodevis var det bra fart i angrepsspillet, men forsvarsproblemet fra sist kamp var fortsatt synlig. ØIF’s David Svenningsen fikk score hele 11 mål og det er for mange!

Nicolaj Mehl spilte kanskje sin beste kamp i dhk drakta. Han ble dhk’s toppscorer – 7 mål ble det totalt.