DHK sikret 2 viktige poeng på Sørlandet – Drammen

DHK sikret 2 viktige poeng på Sørlandet

DHK vant 35-29 borte mot Nærbø

Onsdag kveld tok DHK turen til sørlandet for å sikre to viktige poeng i kampen om sluttspill og pallplass. Nærbø har hatt en tung start på Eliteserietilværelsen og det skulle ikke bli bedre denne kvelden.

DHK tok tak i kampen fra første stund og hadde på det meste en seksmåleledelse på stillingen 1-7. Forsvaret til Nærbø hang ikke med og DHK var dødelig effektive på kontra. Etter 10 minutters spill begynte hjemmelagets forsvar å sette seg, og de ble mer aggressive og klarte å hale innpå ledelsen til Drammensgutta. Resten av omgangen ble en stillingskrig hvor Nærbø fulgte DHK ett mål bak. Da lagene gikk inn til pause var stillingen 17-18 i vår favør.

Andre omgang begynte forsiktig. DHK beholdt ettmålsledelsen med Nærbø hakk i hælene. 10 minutter ut i omgangen så ikke DHK seg tilbake og tok en luke på tre mål. Nærbø klarte aldri å hente inn igjen ledelsen og ble sakte akterutseilt ettersom ledelsen ble større. DHK cruiset inn en komfortabel seier med  seks måls forskjell.

– Dette er en kamp hvor gutta kjemper bra. Vi sliter litt med å sette forsvaret skikkelig, men angrepet flyter  bra, så vi veier opp der. Utover i andre omgangen redder Sander noen viktige skudd og forsvaret begynner å forme seg. Stille og rolig øker vi ledelsen. Jeg er veldig fornøyd med gutta idag, kunne Kristian konkludere etter kampen.

Da er «generalprøven» til storkampen søndag overstått, og vi klarer nesten ikke vente! Med kampstart 16:00 rekker du både å sove lenge, og fyrstekake hos ho mor før kampen. Ta med deg hele familien og se ælvegutta bryne seg på billig øl og bacon fra Kielferja.