DHK sangene

DHK har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med Tor Coward og Knut Hassel.  Samarbeidet har resultert i flere låter og en sommerrevy som ble framført i forbindelse med en sesongavslutningsfest i 2007.   Tor og Knut har dessverre begge gått bort.  Denne siden er en hyllest til dem og deres musikalske karriere samtidig som vi ønsker å gjøre låtene tilgjengelig for nye generasjoner DHK’ere.

DHK sangen (Coward og Hassel)

Norges beste håndball lag (Coward og Hassel)

Festen ække over (Coward og Hassel)

Jeg kjenner hjertet slå (Coward og Hassel)

Kongen på parketten (Coward og Hassel)

Se videoen som ble laget i forbindelse med lanseringen av «Jeg kjenner hjertet slå»!
Her finner du en rekke kjente DHK fjes fra tidligere tider – og noen som fortsatt «holder koken»!

Det ble også laget en vdeo fra selve opptakene – dårlig kvalitet dessverre – men absolut verdt å se.

Dette skrev dt.no 17 april 2007:

Lørdag 28. april, foran returoppgjøret i europacupfinalen mot rumenske Resita i Drammenshallen, blir den nye DHK-sangen presentert.
For tredje gang siden klubben ble stiftet har spillerne vært i studio sammen med låtskriver Tor Coward og Knut Hassel.
Resultatet ble «Jeg kjenner hjertet slå», og den blir nummer fire i rekken av DHK-sanger. Foran finalen i 1996 sang spillerne inn både DHK-sangen og Norges beste. For noen år siden kom Festen er ikke over.
I går var det mye Åååååååå og DHKååååååååå.
Frode Hagen har ikke vært med på noe lignende siden han forlot DHK i 1997. Heller ikke Glenn Solberg har vært med på slikt i de utenlandske klubbene han har spilt i.
-DHK-sangene er fengende, og jeg har dem faktisk i bilen. Ungene forlanger at vi skal spille dem når vi er på tur, forteller Hagen.
Bård Nordhagen var i sin tid i Fet med på å spille inn noen Fet-sanger, men det er så langt tilbake i tid at de ble gitt ut på kassett.
En ivrig Nordhagen kunne innimellom øktene i studio i går fortelle at han er en hyppig bruker av karaokefunksjonen på sin Playstation.
-Den er et vorspiel leketøy, innrømmer han.