DHK vant 32-30 over FyllingenBergen – Drammen

DHK vant 32-30 over FyllingenBergen

Avsluttet best etter en spennende 2. omgang.

DHK tok kommandoen fra start i årets første hjemmekamp i GrundigLigaen. Anført av Johannes Hippe ledet laget med 5 mål midtveis i første omgang men bergenserne knappet noe innpå mot slutten og dermed sto det 16-13 til pause.

Etter pausen kom FyllingenBergen sterkt tilbake og etter en god periode tok laget ledelsen 22-21.

Et straffekast og en utvisning ga DHK en gylden mulighet til å stikke ifra og på sju minutter ble 21–22 snudd til 26–22 etter tre scoringer av unge Jesper Hagen.

Deretter var det DHK sin tur til å spille i undertall og tre minutter før slutt var lagene like langt på 29–29.

En nervepirrende avslutning ble avgjort av Kolstad Holm og Hagen. To redninger av Kolstad Holm og to scoringer av Hagen var nok til at DHK tok begge poengene med minste margin med 32–30.

Se opp for unge Jesper Hagen – han debuterte i Drammenshallen i går og scoret 6 ganger!

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 3, Christian Spanne 3, Johan Vik Mathisen, Tobias Glemming 2, Roar Fikse Forbord, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 9 (BB), Øyvind Frigstad 1, Kristoffer Talsnes 1, Jesper Hagen 6 (!), Espen Gommerud Våg 2, Oskar Olafsson 5, Lasse Larsen, Nicolai Henningsen.

Toppscorer FyllingenBergen: Julius Lindskog-Andersson 8.

Utvisninger: DHK 3 x 2 min., FyllingenBergen 2 x 2 min.