DHK HÅNDBALLSKOLE 2018

Påmelding:

Påmelding skjer via DHKs hjemmeside //www.dhk.no og er åpen fra fredag 20. mars kl. 09.00. Ved påmelding til håndballskolen aksepterer man de nedenfor angitte betingelser.

Pris:

  • Kr 3690,- inkluderer opphold, mat, treninger, aktiviteter, t-skjorte/genser/shorts. Søskenmoderasjon: Søsken nr 1 = full pris, søsken nr 2 (3, 4 5 osv) = kr 3.190,- (hver)
  • Kr 2.490,- uten overnatting og middag på Comfort Hotell Union Brygge

Betalingsbetingelser:

Innen 10 dager etter mottatt mail med bekreftet plass og betalingsinformasjon

Årsklasser

Drammen Håndballskole er for jenter og gutter født i 2000-2005.

Ankomst/Innsjekk:

  • Innsjekking for de som skal bo på hotellet: Comfort Hotell Union Brygge onsdag 22. juni fra kl 0830 til kl 0930. Ved behov vil vi ha våre folk på jernbanestasjonen i Drammen på ankomster før kl. 0830 som viser deltakerne til Comfort Hotell Union Brygge (ca. 300 m) – gi beskjed om ankomst tidspunkt! Informasjonsmøte på hotellet kl 0930-1000
  • Oppmøte og registrering for de som bor hjemme: Drammenshallen kl 0900-1000

Felles informasjonsmøte for ALLE i Drammenshallen kl 1015-1045!

Innkvartering:

I 2 eller 3 sengs rom på Comfort Hotell Union Brygge. Vi vil imøtekomme deltakernes ønsker om å bo sammen så langt det lar seg gjøre. Vi har et visst antall rom, og disse må følgelig fylles opp. Hvem som skal bo på rom sammen blir offentliggjort ved ankomst. Ingen kan bytte rom! Noen av deltakerne vil sove på madrasser på gulvet. Det er bad på alle rom.

Det er telefon på hvert hotellrom, men disse blir stengt av for utgående samtaler (kan brukes mellom rommene) .

Ved avreise skal rommene være ryddet og søppelet skal være tømt.
Ved skade eller mangler på rommet vil det bli avkrevd erstatning.

Comfort Hotell Union Brygge ligger sentralt og har adresse Grønland 64, 3045 Drammen, tlf: 32217000.

Mat:

Vi serverer frokost og middag for de som overnatter på hotellet og lunsj for alle i kafeteriaen i Drammenshallen. Det er også frukt tilgjengelig i Drammenshallen hele uken. Ta med matpakke til lunsj mandag!

Sikkerhet:

Det er viktig at både deltakere og foreldre føler seg trygge under håndballskolen. Vi har kontor på hotellet som er tilgjengelig for alle deltakerne og er betjent stort sett hele tiden. Vi går egne nattevakter i tillegg til hotellets vanlige betjening. Alle deltakerne blir utstyrt med ID-kort. Vi vil på informasjonsmøtet første dag orientere mer om hvilke regler vi setter for at alle skal få et trygt og fint opphold. Deltakere som ikke følger reglene blir sendt hjem på egen regning.

Publisering av bilder fra håndballskolen på hjemmeside/Facebookside.

I henhold til Personopplysningsloven er bilder av utøvere, trenere, ledere og andre deltakere på våre håndballskoler/akademier likestilt med personopplysninger. Bilder av gjenkjennbare personer er å anse som personopplysninger, men det kan være vanskelig å definere hva som er identifiserbare bilder. Drammen Håndballklubb vil derfor utøve et forsiktighetsprinsipp. Dersom foreldre/-foresatte ønsker å fjerne bilder som er publisert fra idrettslagets hjemmeside vil vi selvsagt imøtekomme dette så raskt som praktisk mulig. Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av alle bilder generelt må dette meddeles oss spesielt!

Trening:

Vi legger vekt på allsidig trening med håndball i sentrum. Det meste av treningen vil foregå i hall, men vi vil også være noe ute eller i alternative treningssaler. Treningsgruppene blir satt opp etter alder og kjønn, og vi forsøker å la klubbvenner få trene sammen. Husk å ha med egen ball.

Aktiviteter:

Det blir noen utfordringer i tillegg til trening. Vi vil gjerne at du tar medBadetøy, treningstøy til utebruk, samt sporty innstilling!

Bank:

For de som ønsker det tilbyr vi vår egen banktjeneste. Det betyr at du kan sette inn en sum i vår ”bank” ved ankomst slik at du slipper å ha mye kontanter å passe på. Vi tar ansvar for pengene, og du kan gjøre uttak utover i uka. Ved avreise gjør vi opp din konto, og du får utbetalt pengene du har til gode. ”Banken” er åpen på hotellet fra mandag kl. 10

Skader/sykdom/allergier:

For at vi skal være best mulig forberedt, vil vi gjerne vite om det er skader, sykdommer, allergier eller medisinbehov vi bør være oppmerksomme på. Opplysningene blir selvfølgelig behandlet konfidensielt. Vi har medisinsk personale tilgjengelig, men har ikke noe ønske om å være et behandlingssted for ”gamle” idrettsskader.

Refusjon:

Dersom man trekker seg :

  • før 1. mai vil man få refundert kr 3100,-
  • før 25. mai vil man få refundert kr 1745,-
  • etter 25. mai ingen refusjon

Instruktører:

Våre instruktører er i hovedsak elite- og junior elite spillere i Drammen Håndballklubb, men «våre» landslagsspillere Espen Lie Hansen, Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim kommer også. Vår hovedtrener, Kristian Kjelling, er hovedansvarlig for det sportslige opplegget.

Avreise:

Vi avslutter med turnering lørdag 25. juni og er ferdige ca. kl. 1600 i Drammenshallen. Innen kl. 1000 må alle være sjekket ut av rommene på hotellet. Alle tar så med bagasjen til Drammenshallen – der er det også lettere for foresatte å hente etter endt dyst! For de som har ventetid for transport til hjemstedet vil vi lage et oppholdsrom i Drammenshallen. Vi vil også bistå med at alle kommer seg til jernbane, busstasjon osv. Gi beskjed om behov!

Kontakt: Frem til håndballskolen starter vil vi gjerne at dere benytter e-post ved henvendelser til oss;

Drammen Håndballklubb e-post: dhk@dhk.no

Ukeplan og annen informasjon vil bli lagt ut på hjemmesiden vår www.dhk.no når vi nærmer oss i juni, så følg med der. Vi gleder oss til en spennende 4 dagers uke, og ønsker alle hjertelig velkommen til oss!

Med sportslig hilsen Alle oss i Drammen Håndballklubb!

logo_hbskole2015