Forlenger ikke med Espen Lie Hansen – Drammen

Forlenger ikke med Espen Lie Hansen

Espen Lie Hansen er på utgående kontrakt i DHK, og klubben har bestemt seg for ikke å forlenge med Espen.

Etter to sesonger i den blå drakten etter at Espen Lie Hansen returnerte fra profflivet ute i Europa, er det nå klart at klubben ikke forlenger avtalen med Espen.
Forventningene til returen var høye, men resultatene lot vente på seg, og etter hvert ble det mindre og mindre spilletid på venstrebacken.
– Espen har vært lojal og fulgt opp treninger, og han har aldri klaget. Vi har ikke et vondt ord å si om hvordan han har fungert i spillergruppen. Men vi opplever at vi ikke har fått ut av Espen det vi ønsket, og dermed velger vi ikke å forlenge kontrakten med ham, sier trener Kristian Kjelling.

Det var i slike situasjoner, som i en treningskamp mot Runar i januar, trener Kristian Kjelling ønsket å se Espen Lie Hansen i gang etter gang. Men slik ble det ikke, og nå er det klart at Lie Hansens kontrakt ikke blir forlenget. Foto Roy Johnsen

Espen selv forteller at ikke avgjørelsen kom fullstendig overraskende.
– Jeg fikk jo minimalt med spilletid før jul da serien fortsatt var i gang, så sånn sett skjønte jeg jo at jeg ikke sto øverst på prioriteringslisten til Kristian. Men jeg følte at jeg leverte de gangene jeg fikk en ordentlig sjanse med spilletid., sier Espen.
– I samtalen med Kristian var han veldig klar på at han ikke syntes det hadde fungert som forventet, men at det sikkert ikke alene bare var min feil, men at det gikk begge veier, forklarer 32-åringen.
Som oppe i alt dette tross alt kan glede seg over at han og samboer Nora blir foreldre:
– Nora har termin i oktober, røper Espen.
DHK takker for alle opplevelser gjennom to perioder i klubben, og ønsker Espen lykke til videre hvis han velger å fortsette med håndball, og vi ønsker selvfølgelig Espen og Nora at vel med det som venter til høsten.