Høye ambisjoner på venstrekanten

Bli bedre kjent med Adrian Aalberg

Adrian Aalberg (26) har så lenge han kan huske hatt en naturlig plass på venstrekanten. Men det var ikke gitt at det var håndballspiller på elitenivå han skulle bli. Aalberg var lenge en aktiv utøver på Twintip ski, men da han ble 15 år måtte han ta et valg, og skia ble lagt på hylla til fordel for håndballen.

Høye forventninger

Venstrekanten følger i fars fotspor, som også var en aktiv håndballspiller på sine yngre dager, og han har høye forventinger til årets sesong.

«Først og fremst har vi et veldig høyt nivå på laget i år, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang med en ny sesong, uten skader», sier trønder`n. Som kjent skadet Aalberg seg allerede på første trening i fjorårets sesong, og han håper skademarerittet er over.

«Jeg har en målsetning om å bli den beste venstrekanten i ligaen og høyne effektiviteten til 70-80% uttelling pr skudd/mål», sier han bestemt.

Klodrian

«No` igjæn», Aalberg imiterer faren sin som har gitt han navnet «Klodrian».  For selv om han har skyhøye ambisjoner på banen innrømmer han at han både er litt glemsk og distré av natur. Han har til stadighet lagt igjen både nøkler, mobil og lommebok. Men han tar det hele med et smil.

26-åringen har masse humor, men er også en «go-to person», og liker gode samtaler og lytte til folk.