Hippe, Spanne og Holm forlenger med DHK – Drammen

Hippe, Spanne og Holm forlenger med DHK

Viktige personer i garderoben og på banen blir med videre

Flere DHK-spillere har i den siste tiden skrevet ny kontrakt med klubben. Mathias Kolstad Holm,  Johannes Hippe og Christian Spanne blir alle med videre. Mathias Kolstad signerer to nye år mens Hippe og Spanne blir med ett år til.

Med Spanne og Holm sine mange år i klubben og Hippe som kaptein, er de viktige bidragsytere i en sunn garderobekultur og bra samhold. Hippe var godt fornøyd med forlengelsen:

– Jeg er utrolig fornøyd med å forlenge med DHK og setter stor pris på at Kristian og Vegard viser meg den tilliten. Jeg har fått være med på en fantastisk reise, fra å kjempe om kvalikkplass, til å knive om sluttspillplass for nå å ta medaljer i serien og cupen. Samtidig føler jeg at det er flere stopp igjen på reisen, så jeg er veldig glad for å være med videre. Det er også en fantastisk klubb å være en del av. Miljøet i laget er strålende og jeg trives godt. Samtidig består klubben av god administrasjon og fantastiske frivillige. Så nå håper jeg bare på å bli raskest mulig bra i akillessen så jeg kan bidra både på kamp og på trening.

Spanne kunne også meddele at han ønsket å bli i klubben

– Dette syntes jeg var skikkelig morro. Det er deilig å ikke bli plassert på håndballgamlehjemmet helt ennå. Jeg har stor tro på prosjektet til Kristian så dette ville jeg være med på videre.

Lokalgutten og den spilleren i laget med flest kamper, Mathias Kolstad Holm kan fortelle at han fortsatt brenner for DHK med stort hjerte.

– Jeg er superhappy med å signere to nye år. Den jobben som har blitt lagt ned av styret, administrasjonen, trenerne, spillerne, støtteapparat, frivillige og sponsorer er enorm og den har funket. Vi er nå på vei opp og har på ingen måte nådd toppen enda. Jeg er stolt av å ha vært en del av den snuoperasjonen som nå er i ferd med å bli sluttført og jeg er glad for at treneren og klubben fortsatt ser verdi i å ha meg med videre. Jeg er spesielt imponert over hva Kjelling har fått til på så kort tid. I tillegg er jeg veldig glad for at vi har et så bra samarbeid som vi har, det er motiverende for framtida. Med den fantastiske spillergruppa vi har nå må det bare bli gøy i framover.

DHK er også det gjerrigste laget bakover, mye takket være Mathias sine redninger og et godt forsvar så det å få med Mathias «Onkel Skrue» Holm videre er kjempebra.