Christian Spanne returnerer til Drammen! – Drammen

Christian Spanne returnerer til Drammen!

Christian Spanne (28) har vunnet gull med DHK tidligere, og nå returnerer han til Drammen fra og med neste sesong.

Siden han sist spilte i DHK i 2010 har Spanne opparbeidet seg verdifull profferfaring fra Polen, og vil utgjøre en stor trussel på vår høyrekant sammen med Tobias Glemming.

Spanne har 39 landskamper for Norge, og scoret 70 mål for Stord i årets Grundigliga. I 2010-sesongen noterte han seg for hele 89 mål i den blå drakta, og nå gleder han seg stort til å komme «hjem» til Drammen:

– Det er klart jeg gleder meg til å komme tilbake til den klubben hvor jeg har trivdes best. Jeg har mistet litt hår siden sist, men bortsett fra det har jeg blitt en mer komplett håndballspiller med mer rutine. Drammen er en helt spesiell håndballklubb, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier hovedpersonen selv.

Klubbledelsen med Frode Scheie i spissen, er naturligvis kjempefornøyd med at Spanne nå har signert toårskontrakt med DHK. Sammen med de andre store signeringene Drammen har gjort i det siste, er det ingen tvil om at vi går noen særdeles spennende tider i møte. Scheie har følgende å si om Spanne-signeringen:

– Christian passer perfekt inn i vår profil, med sin erfaring fra landslag og proffspill. Han har vunnet gull med Drammen før, og dette er noe vi planlegger at han skal få være med på igjen. Spanne vil komplettere Tobias Glemming som også har hatt en god sesong for oss, og begge disse gutta har holdninger og ambisjoner som er helt i tråd med DHKs målsetninger. Drammen har vært en attraktiv klubb å spille for tidligere, og i lys av siste tids signeringer ser vi jo at vi er på god vei tilbake dit!

Vi ønsker Christian hjertelig velkommen tilbake, og gleder oss til å se ham herje i Drammenshallen!
Instagram