DHK med storseier over Kolstad – Drammen

DHK med storseier over Kolstad

DHK vant onsdagens oppgjør i Drammenshallen hele 34-21

DHK kom sterkt tilbake etter den svake forestillingen mot Bækkelaget sist helg. Hele 34-21 stod det på tavla da sluttsignalet lød.  Stillingen til pause var 15-12 til hjemmelaget.

DHK kom godt i gang og ledet 2-0, 3-1 og 4-2 før Kolstad kunne redusere til 6-6 10 minutter ut i første omgang.  Publikum forventet nok et jevnt oppgjør men DHK hadde initiativet gjennom hele kampen.  DHK ledet med 5 mål mot slutten av 1. omgang – en ledelse som ble redusert til 15-12 ved pause.

Etter pause gikk DHK ut av startblokkene med 4 scoringer på rad uten at bortelaget maktet å svare.  Kolstad klarte etter dette aldri å tette luken og DHK hadde etterhvert full kontroll på kampen.

En sterk lagseier der mange bidro.  Juryen valgte Henning Følstad (Kolstad) og Oskar Olafsson (DHK) til sine lags beste spillere.

Drammen – Kolstad 34-21 (15-12)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 4, Christian Spanne 2, Tobias Glemming 7, Roar Fikse Forbord, Johannes Hippe 6, Øyvind Frigstad, Thomas Boilesen 4, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen, Espen Gommerud Våg, Oskar Olafsson 3, Lasse Larsen Thorsbye 2, Lars Braskerud 2, Nicolai Henningsen.

Toppscorer Kolstad: Håkon Følstad 6.

Utvisninger: DHK 3 x 2 min., Kolstad 6 x 2 min.