DHK tapte i Bergen – Drammen

DHK tapte i Bergen

DHK tapte tilslutt 29-26 for FyllingenBergen etter en jevn 2. omgang

DHK møtte FyllingenBergen til dyst i Framohallen lørdag.  DHK kom brukbart i gang og ledet 2-1 og 3-2.  Etterhvert fikk hjemmelaget mer flyt samtidig som DHK gjorde en del tekniske feil. Forsvarsspillet var heller ikke patent og FyllingenBergen kunne gå til pause med 18-14 ledelse.

I 2. omgang fikk DHK mer orden på forsvaret og knappet raskt inn på 4-måls ledelsen.  Omgangen ble jevn og spennende og DHK var på et tidspunkt oppe i ledelsen.  Dessverre pådro laget seg 2 ganger 2-minutters utvisning i slutt minuttene og FyllingenBergen benyttet anledningen til å avgjøre til sin fordel.

FyllingenBergen – Drammen 29-26 (18-14)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 4, Tobias Glemming 8, Roar Fikse Forbord 1, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 3, Øyvind Frigstad 1, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen 2, Espen Gommerud Våg, Oskar Olafsson 4, Lasse Larsen Thorsbye 3.

Toppscorer Fyllingen: Iben Hvidsten 7.

Utvisninger: Fyllingen 2 x 2 min., DHK 3 x 2 min.