Solid hjemmeseier i oppgjøret mot Halden – Drammen

Solid hjemmeseier i oppgjøret mot Halden

DHK vant den viktige hjemmekampen med 29-23

DHK hadde et sterkt behov for en seier i kveldens hjemmekamp mot Halden i Drammenshallen etter 5 strake tap.  Det ble da også drammensgutta som kunne juble for en klar 6 målsseier tilslutt.  Kampen ble tett og jevn fram til DHK stakk i fra i sluttminuttene.  I tillegg ble Johanns Hippe skadet etter en skikkelig ovetråkk 15 minutter ut i 2. omgang.  På dette tidspunktet var DHK i ledelsen, men like etter var stillingen 19-19 og mange fryktet at skaden på en av lagets sentrale spillere skulle bli fordel Halden.  Slik ble det heldigvis ikke.  Laget reiste seg mesterlig og anført av en opplagt Mathias Holm i mål og en sprudlende Tobias Glemming kriget DHK seg inn til en 6 måls seier.

Drammen – Halden 29-23 (14-12)

DHK: Mathias Kolstad Holm (BB), Kristian Hansen Skaug og Ludwig Uggla – Erik Alm 4, Christian Spanne, Tobias Glemming 8, Roar Fikse Forbord 2, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 5, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen 4, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 2, Lasse Larsen Thorsbye 3, Lars Braskerud, Nicolai Henningsen.

Toppscorer Halden: Kristoffer S. Henriksen 5.

Utvisninger: DHK 3 x 2 min., Halden 2 x 2 min.