DHK med to nye seiere i 2 divisjon – Drammen

DHK med to nye seiere i 2 divisjon

DHK ligger med dette på 4. plass i 2. divisjon, med 2 kamper mindre spilt.

Glassverket-DHK 2. Div.  ( 14-11 ) 18-26

DHK spiller en litt rotete 1. omgang der laget blir litt frustrerte og delvis mister fokus på egne prestasjoner, den ender 14-11 til Glassverket.

I pausen snakker treneren om å endre fokus og å justere forsvarsspillet. Det lykkes laget godt med og spiller en riktig god omgang, særlig forsvarsmessig og aller bakerst i målet. DHK vinner 2. omgangen hele 15-4. Det er riktig sterkt.

Teie-DHK 2. Div.  ( 13-14 ) 29-32

Våre rekrutter tar 2 nye poeng i 2. Div. etter seier borte mot Teie.

I dagens kamp hadde vi fokus på angrepsspillet og jobbet med en del nye bevegelser og varianter. Vi scorer 32 mål, som er det meste hittil for vår del i 2. Div. Dessverre klarer vi ikke å stå like godt bakover som i de foregående kampene og slipper inn for mange mål.

Vi tar med oss 2 nye poeng og ligger med det på 4. Plass i 2. Div. Med 2 kamper mindre spilt enn de som ligger over oss.