DHK tapte 36-32 for Haslum – Drammen

DHK tapte 36-32 for Haslum

Førsteomgang startet svært jevnt og lagene fulgte hverandre tett hele veien. Etter 11 minutter var DHK oppe i en tomålsledelse, men den ble etter hvert spist opp.

I en periode DHK bommet mye tok Haslum tak i kampen og hadde en 14-12-ledelse etter 22 minutter. Dette skulle ikke holde til pause da DHK igjen ledet 16-17. Det var en meget variabel omgang av begge lag.

Andreomgang startet like jevnt. Ingen klarte å ta tak i kampen som var preget av mye dårlig forsvarsspill.

– Vi slipper inn 36 mål og det er ikke godt nok. I dag får vi ni målvaktsredninger, men forsvaret slipper dem for enkelt til, fortsetter Oustorp.

Mot slutten av omgang tok Haslum et lite initiativ og fikk en tomålsledelse. DHK fikk flere sjanser mot slutten, men det var hjemmelaget som til slutt kunne trekke det lengste strået.