Gratulerer – G16 klar for Bring serien! – Drammen

Gratulerer – G16 klar for Bring serien!

I første kamp lørdag ble det seier 18-12 mot Bossekopp etter at det hadde stått 9-9 til pause! Kun 3 baklengsmål vitner om spesielt godt forsvarsspill og målvaktsspill i 2. omgang. Viktig med en slik god start på kvalifiseringen.

Siste: Sarborg ble beseiret: 32-24 etter veldig god laginnsats! Det betyr at det blir ren finale mot Strindheim i morgen. Puljevinner er dirkete kvalifisert, mens nr 2 og 3 går til ny kvalifiseringsrunde.

Søndagens kamp endte med storseieren 33-23 over Strindheim. Det var en meget sterk seier etter en knall laginnsats over hele linjen.

——–

DHK G16 spiller viktig kvalifisering for den landsomfattende Bring serien, og kampene spilles i Alta! Lørdag møter våre gutter hjemmelaget Bossekopp  kl. 1200 og  Sarpsborg kl. 1630
Søndag spilles siste kamp i kvalifiseringen mot Strindheim kl. 1000. Vi ønsker gutta lykke til langt der nord!